2011-04-22 12:24:03• hírek • Szatmár.ro

Református műsor a Nord-Vest TV-ben

Április 23-án Nagyszombaton 11 órától a televízió képernyője elé várják a tisztelt nézőket a szerkesztő-műsorvezetők, Rácz Ervin  és Varga Botond lelkipásztorok.

Húsvét ünnepén a TV-n keresztül is szól az evangélium a szatmáriak számára. A műsorban bemutatkozik két rovat: a "Csendes percek" és az "Emmausi beszélgetések". A "Csendes percek"-ben Nt. Kovács Sándor, szatmári esperes ünnepi köszöntője látható és hallható, az "Emmausi beszélgetések"-ben pedig Dr. Vas Zoltán laboratóriumi-főorvos tesz bizonyságot hitéről.  Ft. Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspökének szívhez szóló üzenete után a végén egy megható bejászásra is sor kerül.

Ahogy a műsor címe mutatja, Jézus parancsának engedelmeskedve, úgy szeretne "világítani" ez a műsor, hogy lássák azt az emberek, és dicsőítsék a mennyei Atyát.

Az adás ismétlését Húsvéthétfőn du. 15 órától és szerdán hajnali 4 órától lehet megtekinteni a Nord Vest TV csatornáján, de Húsvét ünnepén a www.refszatmar.eu honlapon is látható lesz.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: